مدیرعامل سازمان انتقال خون ضمن ابراز نگرانی از اهدای پلاسما با مشوق های پولی و لطمه به صنعت پلاسما و اهدای خون داوطلبانه، در عین حال با اشاره به نیاز کشور به آلبومین و IVIG، راه اندازی پالایشگاه های خون در کشور را ضروری دانست.
به گزارش فطر نیوز، دکتر مصطفی جمالی، مدیرعامل سازمان انتقال خون در این نشست نرم افزار جامع سوم را مشتمل بر استانداردهای اتحادیه اروپا دانست و گفت: برای استفاده از این نرم افزار لاجرم کاربر انتقال خون، استانداردهای خود را بالا خواهد برد.
وی، مزیت این نرم افزار را قیمت بسیار مناسب و امکانات گسترده نسبت به نرم افزارهای مشابه دانست.
وی گفت: این نرم افزار بر اساس آخرین تکنولوژی های روز دنیا طراحی شده است و مشتمل بر 11 سیستم جامع و 87 سرویس است. این سامانه کاربر را قادر می سازد تا به صورت مکانیزه فرآیندهای انتقال خون را مدیریت کند و پوشش دادن توسعه های آینده در فرآیندهای انتقال خون از قابلیت هایی است که با طراحی داینامیک این نرم افزار در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران ضمن جمع بندی دستاوردهای این رویداد علمی، گفت: کشورهایی که در این برنامه شرکت کرده اند، اغلب دارای ویژگی های ژنتیکی مشابه با قومیت های ایران هستند و تشکیل یک بانک منطقه ای HLA می تواند پیوند سلول های خونساز غیر خویشاوند را در میان کشورهای منطقه تسهیل کند.
وی همچنین ضمن تشکیل بانک خون های نادر در میان کشورهای منطقه به تجربه موفق تامین خون از طریق ایران برای یک بانوی عمانی اشاره کرد.
جمالی با اشاره به تولیدات مرتبط با طب انتقال خون در شرکت های دانش بنیان ایران و ارایه آن در نمایشگاه این کنگره، گفت: این دستاوردها و کارخانه تولید کیسه خون در ایران که مورد بازدید قرار گرفت با استقبال کشورهای حاضر در سمینار مواجه شد و امکان تبادل این تکنولوژی و محصولات برای این کشورها وجود دارد.
وی با اشاره به تکنولوژی متفاوت پالایش پلاسما در کوبا گفت: از تبادل دانش و تکنولوژی از کشورهایی که دارای محصولات و تکنولوژی های طب انتقال خون هستند استقبال می کنیم. همکاری های پژوهشی و تبادل دانشجو از دیگر زمینه های همکاری مطرح شده در این نشست بود.
وی همچنین ضمن نگرانی از اهدای پلاسما با مشوق های پولی، گفت: این کار می تواند به صنعت پلاسما و همچنین اهدای خون لطمه بزند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، جمالی با اشاره به نیاز کشور به آلبومین و IVIG، راه اندازی پالایشگاه های خون در ایران را ضروری دانست.
مدیرعامل سازمان انتقال خون در جمع بندی این نشست از مجموعه سازمان انتقال خون و موسسه آموزش عالی طب انتقال خون خواست تا با تشکیل کمیته های پیگیری و گروه های هم اندیشی و هم افزایی و همکاری امکان تبادل مستمر و نزدیک دانش تجربه و تجهیزات بین کشورهای مشارکت کننده در این سمینار را فراهم کنند.
جمالی همچنین برای کمک به کشورهای محروم اعلام آمادگی کرد و گفت: در حالیکه حوادث دردناک فلسطین و جنایات غزه نیاز به خون را به همراه دارد، 80 درصد مرگ و میر در جنگ ها به خاطر خونریزی هاست و تامین خون در 30 دقیقه اول می تواند جان مصدوم را نجات دهد. انتقال خون ایران در حال حاضر برای کمک به فلسطین تجهیزاتی را کنار گذاشته است و 200 نفر از متخصصان انتقال خون نیز برای همکاری با فلسطین ثبت نام کرده اند.
وی در ادامه پیشنهاد داد که وبینارهای فصلی در میان کشورهای همکار به وجود آید و کشورهای بیشتری عضو جامعه همکاری ایران و کشورهای منطقه شوند.
پایان خبر فطر نیوز
ضرورت راه اندازی پالایشگاه خون در کشور / نگرانی از اهدای پلاسما با مشوق های پولی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ضرورت راه اندازی پالایشگاه خون در کشور / نگرانی از اهدای پلاسما با مشوق های پولی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ضرورت راه اندازی پالایشگاه خون در کشور / نگرانی از اهدای پلاسما با مشوق های پولی"، کلیک کنید.