نائب رئیس دوم کمیسیون اقتصادی مجلس به فطر نیوز پاسخ داد؛

نائب رئیس دوم کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی، گفت: با حذف یارانه سه دهک آخر بیعدالتی در بین آنها اتفاق نیفتد اما باید به این نکته توجه کرد که این مصوبه در سالهای گذشته نیز به اجرا درنیامد و می توان احتمال داد که در دولت پزشکیان نیز اجرای این طرح بسیار محدود و غیر ممکن است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فطر نیوز، موضوع حذف دهکهای بالای درآمدی بحث جدیدی نیست اما بتازگی به منظور کاهش بی عدالتی در پرداخت یارانهها و حمایت بیشتر از اقشار کمدرآمد باز هم مطرح شده است. طبق اعلام مقامات، افراد در دهکهای ۹ و ۱۰ حدود ۱۷ برابر اقشار کمدرآمد از یارانههای دولتی بهره میبرند. این مسئله بهویژه در حوزه انرژی و سوخت بیشتر به چشم میخورد. به دنبال این خبر عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد و دارایی اعلام کرد که دولت با حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی موافق است.
جعفر قادری، نائب رئیس دوم کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگاراقتصادی فطر نیوز در پاسخ به این سوال که حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی چه تاثیری بر وضعیت اقتصادی کشور خواهد داشت، گفت: در سالهای اخیر با نزدیک شدن به ایام تعیین بودجه سال آینده سخن از طرح و مصوبههای جدید به میان میآید که تلاش میشود از مشکلات و چالشهای معیشتی مردم کاسته و رفاه را افزایش دهند، اما تا به امروز به دلایل سیاسی و…، دولتها تلاشی برای اجرای این مصوبه نکردهاند. باید پس از برنامه ریزیهای که انجام میشود آن را در دستور کار قرار دهند که شاید بتوانند گرهای از مشکلات مردم را باز کنند.
نائب رئیس دوم کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی، گفت: در روزهای اخیر مصوبه حذف یارانه سه دهک آخر مجدد بر سر زبانها قرار گرفته است، همچنین این مصوبه در سالهای گذشته نیز مطرح شده است که بنا بر دلایل گوناگون این طرح اجرا نشد؛ در دولت چهاردم نیز این مصوبه باز هم مطرح شده است که باید دید آیا می توانند به اجرا دربیاورند یا خیر.
قادری گفت: این مصوبه مستلزم افزایش اطلاعات و امار دقیق در رابطه با معیشت دهکهای مختلف است که با حذف یارانه سه دهک آخر بیعدالتی در بین آنها اتفاق نیفتد همچنین اگر بتوانند یارانه سه دهک اول درآمدی را حذف کنند و به درستی تعدیل و توزیع بین دهک های کم درآمد و ضعیف صورت بگیرد، بعضی از مشکلات و چالشهای این قشر حل خواهد شد، در نتیجه اقدام و عملکردی درست و اصولیای است، اما باید به این نکته توجه کرد که این مصوبه در سالهای گذشته نیز به اجرا درنیامد و می توان احتمال داد که در دولت پزشکیان نیز اجرای این طرح بسیار محدود و غیر ممکن است.
نائب رئیس دوم کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی، گفت: دربین اخبار اعلام شده، مطرح بود که با روند افزایشی نرخ تورم، یارانه نیز باید افزایش یابد در سوی دیگر منابع تامین کننده یارانه تغییر و یا افزایش نداشته است که این موضوع با اخبار اعلام شد در رابطه با افزایش یارانه با سعودی شدن تورم در یک کفه ترازو قرار ندارد در نتیجه نمی توان یارانه را با صعودی و نزولی بودن تورم تغییر داد و باید به دنبال راه چاره مناسب و منطقیای بود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی در دولت پزشکیان اجرا میشود؟/دهکهای اول ۱۷ برابر کمدرآمدها از یارانه دولت بهره میبرند" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی در دولت پزشکیان اجرا میشود؟/دهکهای اول ۱۷ برابر کمدرآمدها از یارانه دولت بهره میبرند"، کلیک کنید.