کبدی ایران در سالی که گذشت دو مدال طلای بازی های آسیایی را از دست داد.
به گزارش فطر نیوز، بازی های آسیایی برای کبدی که در المپیک جایگاهی ندارد، مهمترین رویداد است. کبدی ایران در سال های حضورش در بازی های آسیایی همیشه رو به پیشرفت بود و در بازی های آسیایی جاکارتا توانست در دو بخش زنان و مردان صاحب عنوان قهرمانی شود.
در حالی که انتظار می رفت دو تیم ملی مردان و زنان ایران در بازی های آسیایی هانگژو هم بتوانند از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند و مجددا صاحب عنوان قهرمانی شوند خیلی راحت دو مدال طلا را از دست دادند. دو مدالی که شاید مسیولان روی آن حساب ویژه ای باز کرده بودند.
برخی از کارشناسان و ملی پوشان این رشته معتقد هستند که علت از دست رفتن دو مدال طلا انتخاب اشتباه سرمربیان و کادر فنی تیم های ملی بوده است. آنها بعد از بازی های آسیایی نیز با انتقاد به عملکرد مربیان پرداختند.
در ادامه به عملکرد تیم های ملی در سال 1402 و همچنین برخی حواشی این رشته اشاره شده است.
دو پله سقوط تیم ملی کبدی زنان در هانگژو نسبت به جاکارتا
تیم ملی کبدی زنان ایران در بازی های آسیایی هانگژو با هدایت شایلا جین هندی یکی از شانس های قهرمانی بود اما خیلی غیرمنتظره در نیمه نهایی مقابل چین تایپه شکست خورد تا به عنوان سومی مشترک این مسابقات دست یابد.
دو پله سقوط تیم ملی زنان در بازی های آسیایی هانگژو در حالی رخ داد که آنها در همه دوره های قبل این مسابقات تلاش کرده و پله پله به قهرمانی رسیده بودند. کبدی زنان در بازی های آسیایی 2010 جاکارتا چهارم، 2014 اینچیون در رده دوم و در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا به مقام قهرمانی رسیده بود.
صفورا یادی مقدم مربی کبدی زنان معتقد است که انتخاب شایلا جین هندی برای تیم ملی زنان درست نبوده و یکی از علت های ناکامی را همین انتخاب عنوان می کند. او می گوید” دو دوره است که چند ماه مانده به بازی های آسیایی شایلا جین70-80 ساله هندی را دعوت و همان نفرات قبلی را انتخاب می کنند و راهی مسابقات می شوند. جین عملا می تواند برای رده های پایه مربی خوبی باشد و آموزش دهد. من در خیلی اردوها کنار جین بوده ام. او بدرد مربیگری تیم ملی نمی خورد.”
سه شکست تیم ملی مردان مقابل هند در سال 1402
تیم ملی کبدی مردان کمی قبل از بازی های آسیایی در مسابقات قهرمانی آسیا دو بار به هند باخت و به مدال نقره رسید. بعد از این باخت ها غلامرضا مازندرانی بارها اعلام کرد که این شکست ها نتیجه استفاده از بازیکنان جوان بوده و گفته بود با تیم قوی تری به بازی های آسیایی خواهند رفت اما تیم ملی مردان در هانگژو هم در یک فینال 125 دقیقه ای به هندی ها باخت و مدال طلا را از دست داد. این شکست در حالی بود که کبدی مردان ایران در بازی های آسیایی 2006 دوحه در رده چهارم، در بازی های آسیایی 2010 گوانگژو و 2014 اینچیون دوم و در جاکارتا قهرمان شده بود.
آبروریزی در فینال 100 دقیقه ای بازی های آسیایی
ایران و هند به فینال بازی های آسیایی هانگژو رسیدند که این بازی بیش از 45 دقیقه متوقف شد. علت توقف این مسابقه اعتراض بیش از حد هندی ها به نتیجه بازی بود. در نهایت هم هندی ها با قلدر بازی نتیجه بازی را به نام خود ثبت کردند تا کبدی ایران نسبت به جاکارتا یک پله سقوط کند. در این ماجرا عباس اورسجی رییس فدراسیون ایران و کنفدراسیون آسیا در این رابطه حرکت تاثیرگذاری در پس گرفتن حق تیم ایران نداشت و هندی ها با این شیوه قهرمان بازی های آسیایی شدند.
پایان خبر فطر نیوز
سقوط کبدی در سال 1402
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سقوط کبدی در سال 1402" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سقوط کبدی در سال 1402"، کلیک کنید.