رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد؛
سردار «جلالی» از مدیران کل پدافند غیرعامل استانداریها خواست اجرا و پیادهسازی دستورالعملهای ۹ گانه پدافند غیرعامل در دستگاههای اجرایی را در اولویت اقدامات خود قرار دهند.
به گزارش خبرگزاری فطر نیوز، نهمین شورای مدیران کل پدافند غیرعامل استانداریهای کشور در سال ۱۴۰۳ به ریاست سردار «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از مدیران و معاونان این سازمان و با حضور برخط مدیران کل پدافند غیرعامل استانداریهای کشور برگزار شد.
سردار جلالی در این جلسه با تأکید بر لزوم آگاهی و بهروزبودن اطلاعات مدیران کل پدافند غیرعامل استانها از شرایط و تهدیدات احتمالی، اظهارداشت: بدون بهروزبودن اطلاعات، اقدامات برای مقابله با تهدیدات، بیاثر یا کم اثر خواهد بود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در ادامه به تبیین نقش این سازمان به عنوان هماهنگکننده عملیاتی بخش کشوری و لشکری، پرداخت و گفت: براساس اساسنامه جدید، سازمان پدافند غیرعامل کشور، تدابیر، سیاستها و اولویتهای بخش دفاع را به بخش غیرنظامی ابلاغی کرده و هماهنگی اجرا را متناسب با نوع مأموریت دستگاههای اجرایی پیگیری میکند.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای این مأموریت، ۹ دستورالعمل تهیه و کلیات آنها در کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور به تصویب رسید، افزود: جزئیات آنها نیز در قالب دستورالعملهای تفصیلی با امضای رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به دستگاهها ابلاغ شده است؛ لذا انتظار میرود اجرا و پیادهسازی دستورالعملهای مذکور در اولویت اقدامات دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
سردار جلالی با بیان اینکه گام نخست مدیران کل پدافند غیرعامل در استانداریها و دستگاههای اجرایی، پیگیری ابلاغ این دستورالعمل به تمام بخشها و سطوحی است که این وظایف برایشان پیشبینی شده است، عنوان کرد: گام دوم، توجیه و رفع ابهام دستگاهها در مورد دستورالعملهاست. گام سوم هم آموزش دستورالعملهاست به مدیران زیرمجموعه است؛ یعنی شیوه و اجرای دستورالعمل تشریح و ابهامات برطرف شود.
وی گام چهارم را بازرسی عملیاتی، برای بررسی اجرای دستورالعملها و احصای اشکالات دانست و گفت: در این مرحله، هم اشکالات و نواقص و تخلفات احتمالی مشخص میشود و هم در صورت مشاهده استنکاف، باید اقدامات لازم برای برخورد قضایی با متخلفین دنبال شود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در ادامه به تشریح دستورالعملهای ابلاغی و تبیین اقدامات لازم برای اجرای آن در استانها و ضرورت پایش و رصد مداوم برای حصول اطمینان از تداوم کارکرد زیرساختهای حساس، حیاتی و مهم پرداخت.
ضرورت دوگانهسوز کردن نانواییها بهویژه در نانواییهای صنعتی و ساماندهی وضعیت آمادگی استفاده از سوخت جایگزین در این واحدها از جمله دیگر موارد مورد تأیید سردار جلالی در این جلسه بود.
سردار «محمدعلی قمی» معاون بسیج و امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در ادامه، گزارشی از روند برگزاری و دستاورهای برگزاری منظم ۹ دوره شورایهای مدیران کل پدافند غیرعامل ارائه کرد.
وی تبادل اطلاعات و آگاهیبخشی برای پیشبرد اجرای تدابیر و برنامهها پدافند غیرعامل را به عنوان مهمترین هدف این شورا بیان کرد و افزود: در این جلسات، نظامها و دستورالعملهای ابلاغی که نیاز به تشریح و تبیین داشت، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
معاون بسیج و امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین بر لزوم اهتمام مدیران کل پدافند غیرعامل استانداریهای کشور در پیگیری اجرای دستورالعملهای ابلاغی پدافند غیرعامل تأکید کرد.
همچنین در پایان این جلسه «علیمحمد لطیفی» معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور، دستورالعمل شهید عارفیان مربوط به حوزه فوریتهای پزشکی و درمان را تشریح کرد.
چند تن از مدیران کل پدافند غیرعامل استانداریهای کشور نیز، به ارائه گزارشی از روند اجرای الزامات پدافند غیرعامل در استانهای خود پرداختند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ضرورت پیگیری اجرای دستورالعملهای ۹ گانه پدافند غیرعامل در استانها" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ضرورت پیگیری اجرای دستورالعملهای ۹ گانه پدافند غیرعامل در استانها"، کلیک کنید.