ملک نیا:
مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد که هیچ گونه محدودیت برای حمایت از فناوران دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری فطر نیوز، کارگروه «اجرایی شدن دستورالعمل های مربوط به جهاد علمی» با حضور مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، نماینده مرکز شهید فهمیده استان بوشهر، مسیولان پژوهشی سپاه امام صادق(ع)، نیروی دریایی، نیروی انتظامی و جمعی از مدیران دانشگاهی و استانی استان بوشهر برگزار شد.
مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با قدردانی از رویکرد مناسب پژوهشی و تعاملی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با نهاد های برون دانشگاهی و اشاره به برگزاری رویداد هایی همچون عصر امید عسلویه و پیش رویداد عصرامید دریایی گفت: برنامه های اجرا شده در این خصوص و اقدامات پس از آن، نویدبخش این مهم است که رسالت های مدنظر دانشگاه آزاد اسلامی در این استان در مسیر صحیح خود قرار گرفته است.
لاله ملک نیا با تاکید بر جاری کردن اهداف جهاد علمی در کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی، متذکر شد: ظرفیت های متعدد استان بوشهر و اقدامات پیشرو و چندجانبه دانشگاه این استان، سبب شد تا استان بوشهر در اولویت برنامه های سازمان مرکزی دانشگاه قرار داشته باشد.
وی با اشاره به برقراری ارتباط میان نهاد های متولی و درخواست کننده با فناوران و شرکت های فناور به صورت جدا و بدون حضور و حمایت دانشگاه ها در پیش از این، گفت: در موضوع جهاد علمی، این موضوع به خوبی دیده شده و با شفاف سازی مسیر ارایه موضوع تا حل مسیله، چالش ها برطرف شده است.
مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تازه بودن دستورالعمل های جهاد علمی، یادآور شد: تاکنون 25 محور اصلی برای فعالیت های فناوران دانشگاه آزاد اسلامی طراحی و 35 عنوان کلی به همراه زیرعنوان های مربوطه نیز ابلاغ شده است.
ملک نیا، هدف خود را از حضور در استان بوشهر به عنوان نماینده دانشگاه یک مسیله اساسی برشمرد و تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد تعامل میان دانشگاه و جامعه و صنعت را یک رسالت برگزیده و ابتدا دنبال شکل گیری ارتباط و سپس تقویت و استمرار آن با تمامی نهاد های اثرگذار برای رشد و اعتلای کشور است.
وی با اشاره به اینکه هیچ گونه محدودیت برای حمایت از فناوران دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: مسیله مهم، انجام خدمت برای مردم و کشور است. گستردگی، شبکه ای و یکپارچه بودن دانشگاه آزاد اسلامی، ظرفیتی است که در کمتر مراکز علمی کشور وجود دارد، چراکه چالش های یک نهاد و سازمان، چالش برای تمامی فناوران دانشگاه آزاد اسلامی در کشور خواهد بود و ظرفیت و توان علمی و تجهیزاتی کشور برای حل چالش در اختیار قرار خواهد گرفت.
مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح طرح پویش و پایش دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در طرح پویش، دانشجویان با کمترین هزینه با حضور در صنایع، ضمن انجام فعالیت برای صنعت، به نوعی آموزش های لازم را برای جذب در صنایع پس از فراغت از تحصیل دریافت می کنند که این به نوعی سرمایه گذاری برای صنایع با کمترین هزینه خواهد بود.
ملک نیا افزود: در طرح پایش نیز موضوعات موردنیاز صنایع و جامعه به صورت طرح های پژوهشی و پایان نامه توسط استادان و دانشجویان بدون پرداخت هزینه های سنگین و تنها در قالب حمایت از طرح، انجام می شود.
محدودیتی برای حمایت از فناوران در دانشگاه آزاد وجود ندارد
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "محدودیتی برای حمایت از فناوران در دانشگاه آزاد وجود ندارد" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "محدودیتی برای حمایت از فناوران در دانشگاه آزاد وجود ندارد"، کلیک کنید.