نحوه مصرف پودر قارچ گانودرما

قارچ گانودرما لوسیدوم را به روش های مختلفی می توان مصرف کرد. اما در تمامی این روش ها لازم است که قارچ را آسیاب کرده و به پودر تبدیل نمایید. قارچ گانودرما لوسیدوم پرورشی به علت جنس و بافتی که دارد با آسیاب کردن نیز کاملا پودر (مانند زردچوبه یا مواد دیگر) نخواهد شد. اما برای مصرف در همین اندازه که در تصویر پایین مشاهده می کنید کافی است. نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی : مقدار مصرف قهوه گانودرما  روزانه 1 الی 3 گرم می باشد که توصیه می شود با یک گرم در روز شروع به مصرف کنید و بعد از بیست روز این مقدار را به دو گرم در روز برسانید. یک قاشق غذاخوری معادل دو گرم می باشد. برای تاثیرگذاری بیشتر بهتر است این مقدار در دو یا سه وعده و قبـل از وعده های غذایی مصرف شود. برای مثال اگر روزانه 2 گرم مصرف می کنید آن را به دو وعده یک گرمی در روز با فاصله زمانی تقسیم نمایید.

نحوه مصرف پودر قارچ گانودرما

بهتر است که این قارچ قبل از وعده های غذایی مصرف شود اما اگر دچار مشکلات گوارشی یا معده هستید بهتر است پس از وعده غذایی مصرف کنید. توجه: بیشترین میزان مصرف برای بیماری های خاص نظیر سرطان پنج گرم در روز با مشورت پزشک می باشد. همانطور که در بالا نیز ذکر کردیم قارچ گانودرما را به روش های مختلفی میتوان مصرف نمود. در اینجا این روشها را توضیح می دهیم : روش پیشنهادی ایران گانودرما برای مصرف گانودرما لوسیدوم همین روش یعنی مصرف به صورت دمنوش است. در این روش شما باید قارچ را آسیاب کنبد و سپس پودر قارچ گانودرما را به مدت 40 دقیقه در قوری دم کنید و مصرف نمایید. در این روش در صورتیکه 40 دقیقه دم بکشد دیگر نیازی به مصرف لِرد (تفاله) قارچ نیست.

برای گرفتن عصاره قارچ گانودرما پنجاه گرم پودر گانودرما را در سه لیتر آب به مدت چهار ساعت بجوشانید تا جایی که نیم لیتر آب باقی بماند سپس آن را صاف کرده و در یخچال نگهداری کنید. روزانه بین پنج تا پانزده میلی لیتر از عصاره را می توانید مصرف نمایید . ایده آل ده میلی لیتر در روز است که بهتر است این مقدار در دو الی سه وعده مصرف شود. ترکیب پودر قارچ گانودرما با نوشیدنی ها : در این روش شما میتوانید پودر قارچ گانودرما را با آبجوش، نسکافه و یا قهوه ترکیب کرده و میل نمایید در صورت تمایل می توانید مقداری عسل، نبات و یـا شکر به آن اضافه کنیـد. در این روش لِرد یا تفاله قارچ نیز باید میل شود. گانودرما بر روی کنده درخت یا بسترهای متشکل از براده های چوب رشد می کند. گانودرمای خشک شده کاملاً سخت می باشد و مولکول های دارویی در میان کیتین غیر قابل هضم قرار دارند.

روش های مصرف گانودرما چیست؟

در زمان مصرف گانودرما برای دم کردن گانودرما، نیاز به آب و قارچ خشک و یا پودر شده می باشد. برای استخراج مولکول های دارویی گانودرمای پودر شده بهتر است. هرگز از لوازم خانگی برای پودر کردن استفاده نکنید، چون به احتمال زیاد تیغه دستگاه خواهد شکست. میزان مصرف گانودرما، استاندارد توصیه شده گانودرما روزانه بین 3 تا 5 گرم است، هرچند مصرف تا 15 گرم نیز برای بیماری های جدی تجویز شده است. 3 گرم قارچ حدودا معادل یک قاشق غذاخوری سرپر است. در نتیجه برای تولید دمنوش گانودرما، به دم کردن قارچ به مدت طولانی (طولانی تر از زمان مورد نیاز برای دم کردن چای های سنتی) نیاز می باشد، تا مولکولهای دارویی آزاد شده و به درون آب وارد شوند.

طریقه مصرف گانودرما برای کبد چرب چگونه است ؟ بهتر است برای دانستن طریقه مصرف گانودرما با پزشک خود مشورت کنید . به منظور استخراج کامل مولکولهای دارویی، پودر قارچ را درون آب در حال جوش بریزید و بگذارید، تا 2 ساعت دم بکشد و پس از صاف کردن دمنوش را صرف کنید. فرآیند دم کردن را تا جایی که نوشیدنی بدون رنگ و مزه شود می توانید ادامه دهید. در رابطه با میزان و طرز مصرف گانودرما باید به این نکته توجه داشت که در هر روشی که قصد آماده سازی قارچ گانودرما را دارید لازم است که ابتدا آنرا آسیاب نمایید. پس اگر قارچ گانودرما سالم (آسیاب نشده) را تهیه کرده اید, لازم است که ابتدا توسط دستگاه های آسیاب ویژه دانه های سخت, آنرا آسیاب کرده و به پودر تبدیل نمایید. البته با توجه به ساختار این قارچ, پس از آسیاب آنچنان به صورت پودر در نمی آید و محصول به دست آمده, مطابق با تصاویر زیر خواهد شد.

میزان مصرف روزانه گانودرما

میزان مصرف روزانه معمول قارچ گانودرما 1 تا 3 گرم می باشد. اگر تازه شروع به مصرف کرده اید, بهتر است که برای سازگار شدن بدن با آن, در سه هفته اول, روزی یک گرم مصرف نمایید. سپس آنرا به 2 تا 3 گرم برسانید. مصرف مقادیر بیشتر تا 5 گرم نیز با مشورت پزشک و با توجه به سازگاری بدن امکان پذیر می باشد. هر چند مقادیر مورد نظر را میتوانید در یک وعده مصرف کنید, اما بهتر است که در دو سه نوبت مصرف کرده تا مواد موثره آن به صورت پیوسته تر به بدن وارد شود. توجه فرمایید که وزن گانودرما در یک قاشق غذاخوری سرپر حدود دو گرم می باشد. مصرف گانودرما پیش از وعده های غذایی موثرتر است هر چند اگر مشکل گوارشی دارید, میتوانید پس از غذا آنرا مصرف کنید.

اگر شما نیز نام قارچ گانودرما را شنیده باشید، به دنبال پاسخ این سوال خواهید بود که قارچ های گانودرما چه هستند و چه فوایدی دارند؟ شاید تصور کنید که تمامی قارچ های قرمز سمی و مضر هستند؛ اما اینطور نیست. گانودرما نوعی قارچ قرمز رنگ است که امروزه در سراسر جهان شناخته شده و دارای مصارف خوراکی و دارویی است؛ چراکه خواص بسیاری دارد. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا با این قارچ آشنا شده و به ارزش غذایی، فواید و کاربرد آن پی ببرید. در چین باستان از قهوه گانودرما برای پوست استفاده می شد و آن را ترکیبی برای افزایش طول عمر و جوانی می دانستند.

گانودرما چیست؟

قارچ گانودرما  به صورت خودرو بر روی تنه درختان و بافت های چوبی ایجاد می شود اما در سال های اخیر در مزارع پرورش قارچ کشت می شود. این قارچ دارای 80 گونه مختلف است که ظاهری متفاوت از قارچ های چتری دارد. شکل هاگدان گیاه، شبیه به کلیه انسان است و رنگ قرمز یا قهوه ای دارد. طبع گانودرما سرد و تر بوده و حاوی 400 ماده غذایی ارزشمند است. این قارچ خواص درمانی بسیاری دارد و از گذشته در کشورهای آسیای شرقی جایگاه ویژه ای در طب سنتی داشته است. مردم ژاپن در گذشته این قارچ را به عنوان پادشاه گیاهان دارویی می شناختند و برای آن ارزش زیادی قایل بوده اند. در آن زمان استفاده از گانودرما تنها برای پادشاهان و بزرگان فراهم بوده است و مردم عادی به آن دسترسی نداشتند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نحوه مصرف پودر قارچ گانودرما" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نحوه مصرف پودر قارچ گانودرما"، کلیک کنید.