دستگاه کاغذ خرد کن در انواع مدلها، وسیلهای بسیار پرکاربرد در ادارات و دفاتر است که جایگزین روشهای قدیمی برای از بین بردن کاغذها و اسناد مختلف شده است. این دستگاه شامل قطعات مختلفی مثل کاغذ کش، مین برد، چرخ دنده، تسمه، خازن و… است که هر کدام دارای وظایف ویژه خود هستند و ممکن است در اثر استفاده طولانیمدت یا غیراصولی از دستگاه، با مشکل در عملکرد مواجه شوند. دستگاه کاغذ خردکن به سرویسهای دورهای نیاز دارد تا اجزای آن از نظر سالم بودن عملکرد، مورد بررسی قرار بگیرند همچنین بعضی از قطعات مصرفی دستگاه باید هر چند وقت یکبار تعویض شوند. این دستگاه در صورت بیتوجهی به سرویسهای منظم آن و استفاده نادرست، ممکن است دچار خرابی شود و علائمی مثل خرد نکردن کاغذ، روشن نشدن، یکسره کار کردن و… را نشان دهد. در صورت مشاهده این علائم باید برای تعمیر کاغذ خردکن در یک تعمیرگاه تخصصی اقدام کنید. این مطلب را آماده کردهایم تا شما را برای تعمیر دستگاه کاغذ خردکن راهنمایی کنیم. همراه ما باشید.
تعمیر انواع دستگاه کاغذ خرد کن
دستگاه کاغذ خردکن را برندهای گوناگون در انواع مدلها تولید میکنند که کاربرد هر یک از این مدلها در مراکز مختلف است. شیوه تعمیر دستگاه کاغذ خردکن با توجه به نوع آن است زیرا هر یک از مدلها، اجزای متفاوتی دارند از جمله آنکه :
- دستگاه کاغذ خردکن اداری
- دستگاه کاغذ خرد کن صنعتی
- دستگاه کاغذ خردکن پودری
- دستگاه کاغذ خردکن رشته ای
مشکلات رایج دستگاه کاغذ خرد کن
دستگاه کاغذ خردکن شما ممکن است علائم مختلفی را نشان دهد که با مشاهده این علائم میتوانید احتمال دهید که دستگاه آسیب دیده است و نیاز به تعمیرات دارد. از رایج ترین مشکلات کاغذ خردکن میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم و با مشاهده این علائم باید به مرکز معتبر تعمیر کاغذ خردکن مراجعه کنید :
قطع شدن تایمر کاغذ خردکن
اگر مشکل دستگاه کاغذ خردکن شما قطع شدن تایمر آن است، احتمالا مشکل از مادر برد یا همان برد اصلی است. با تعمیر یا تعویض برد اصلی، این مشکل برطرف خواهد شد.
روشن بودن همیشگی سنسور سطل کاغذ
مشکل رایج دیگر دستگاه کاغذ خردکن، روشن بودن همیشگی سنسور سطل کاغذ است. این مشکل هم احتمالا به دلیل آسیبدیدگی برد اتفاق افتاده است و باید برد دستگاه توسط تعمیرکار بررسی شود همچنین در صورت خرابی سنسورهای موتور، سنسور سطل کاغذ روشن همیشه روشن میماند.
برعکس چرخیدن موتور
اگر دستگاه کاغذ خردکن روشن میشود ولی موتور برعکس میچرخد، باید چرخ دندههای دستگاه تعویض شوند تا بتوانند به طور صحیح کار کنند.
فعال نشدن سنسور درب
اگر سنسور درب فعال نمیشود، علت غیرفعال بودن آن احتمالا خرابی مادربرد یا سنسور است. با تعویض و تعمیر سنسور یا مادربرد، مشکل دستگاه رفع خواهد شد.
کشیده نشدن کاغذ به داخل دستگاه
از مشکلات دستگاه کاغذ خردکن، روشن شدن دستگاه اما کشیده نشدن کاغذ به داخل دستگاه است. علت این مشکل، خرابی سنسور تشخیص کاغذ است و باید با تعویض سنسور، مشکل دستگاه را برطرف نمود.
روشن نشدن دستگاه کاغذ خرد کن
مشکل دیگری که ممکن است دستگاه کاغذ خردکن شما داشته باشد، روشن نشدن آن است. برای رفع این مشکل، ابتدا برد اصلی بررسی میشود و اگر مشکل از این قطعه نباشد، سنسورهای موتور بررسی خواهند شد.
تعمیر دستگاه کاغذ خردکن
شما میتوانید برای تعمیر کاغذ خردکن خود از تعمیرکاران شرکت Tehranprinters.com کمک بگیرید. تعمیرکاران این مجموعه تخصصی تلاش میکنند که قطعه معیوب را تعمیر کنند تا شما مجبور به پرداخت هزینه برای تعویض قطعه نباشید اما در صورت تعویض قطعه نیز از قطعه اصل و نو استفاده خواهد شد. میتوانید برای استعلام هزینه تعمیر دستگاه کاغذ خردکن و ثبت درخواست، با شرکت تماس حاصل بفرمایید.
کدام قطعات کاغذ خرد کن قابل تعمیر هستند؟
هر یک از قطعاتی که داخل دستگاه کاغذ خرد کن به کار گرفته شدهاند، وظایفی دارند و همه آنها ممکن است به دلایل مختلفی دچار خرابی شوند. اکثر قطعات این دستگاه، قابل تعمیر و تعویض هستند از جمله آنکه :
- سنسور تشخیص کاغذ : این قطعه در ورودی کاغذ دستگاه قرار دارد و پس از وارد شدن کاغذ، فرمان لازم برای فعال شدن موتور دستگاه را به برد اطلاع میدهد.
- سنسور تشخیص سی دی : این سنسور در محل قرارگیری سی دی واقع شده است و پس از وارد شدن سی دی، به برد اطلاع میدهد تا دستگاه روشن شود.
- شانه کاغذ پاکن : این قطعه هم قابل تعمیر و تعویض میباشد و محل قرارگیری آن در کنارههای تیغه است و با خرد شدن کاغذ، آنها را از میان تیغهها پاک میکند.
- تیغه خرد کن : قطعهای به نام تیغه خرد کن، وظیفه خرد کردن کاغذ را بر عهده دارد و بیشترین خرابیهای دستگاه مربوط به این قطعه است.
- سنسور درب : این قطعه برای تشخیص سطل کاغذ کاربرد دارد و اگر مشکلی داشته باشد، دستگاه فعال نخواهد شد.
- گیربکس : گیربکس در کاغذ خرد کن، مجموعهای از چرخ دندهها، بوشها و شفت است که وظیفه به حرکت درآوردن تیغهها به عهده آن است. تعمیر کاغذ خردکن در بیشتر موارد به دلیل خرابی این قطعه است.
- مادر برد : اصلیترین قطعه در کاغذ خردکن، مادر برد است که تمام سنسورها و موتورها را فعال میکند. این قطعه اگر خراب شود، عملا دستگاه از کار میافتد و هزینه تعمیرات و تعویض بالایی دارد.
علاوه بر موارد فوق، قطعات دیگر دستگاه کاغذ خرد کن شامل سنسور مقدار کاغذ در سطل، موتور، چرخ دنده و… هستند که امکان دارد خراب شوند. برای تعمیر دستگاه کاغذ خردکن، ابتدا عیبیابی آن به طور دقیق انجام میگیرد تا پس از اینکه مشخص شد قطعه معیوب کدام است، تعمیرات انجام گیرد.
بررسی هزینه تعمیر دستگاه کاغذ خردکن
هزینه تعمیر دستگاه کاغذ خردکن، رقم ثابتی نیست زیرا عوامل متعددی در تعیین هزینه خدمات سرویس و تعمیرات این دستگاه موثر هستند از جمله آنکه :
برند دستگاه
دستگاه کاغذ خردکن توسط برندهای مختلفی مثل نیکیتا، کینگ، شرو، فلوز و رمو تولید میشود که این دستگاهها اگرچه کارکرد مشابه دارند اما از نظر تکنولوژی، نوع قطعات به کار رفته و حجم کاغذی که خرد میکنند، متفاوت هستند. بنابراین، هزینه تعمیر کاغذ خردکن با توجه به نوع برند آن مشخص میشود.
نوع مشکل دستگاه
اینکه مشکل دستگاه کاغذ خردکن چیست، بر هزینه تعمیرات موثر است. اگر مشکل دستگاه شما جزئی باشد، هزینه کمتری برای سرویس و تعمیرات آن پرداخت میکنید اما در مواردی که قطعات اصلی مثل سنسورها، برد، تیغهها و موتور خراب شدهاند، هزینه تعمیرات بیشتر خواهد بود.
تعویض قطعه
برای رفع مشکل دستگاه کاغذ خردکن، قطعه معیوب یا باید تعمیر شود یا تعویض اما در مواردی که تعمیر قطعه چارهساز نیست، فقط باید تعویض گردد که در این صورت، هزینه بالاتری باید بپردازید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "0 تا 100 تعمیر کاغذ خردکن + هزینه تعمیر (مشکلات رایج)" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی, کسب و کار ایرانی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "0 تا 100 تعمیر کاغذ خردکن + هزینه تعمیر (مشکلات رایج)"، کلیک کنید.