مراحل ساخت خانه ویلایی چیست؟

طراحی و ساخت پروژه های ویلایی،آپارتمانی و شهرک سازی طبق اصول نظام مهندسی,پیمانکاری ساختمان از زمان اخذ جواز تا تحویل کلید ساختمان(به صورت درصدی),تهیه نقشه های معماری،سازه،مکانیک،برق,طراحی نقشه نما،معماری به صورت 3 بعدی و دکوراسیون داخلی و محوطه سازی,نقشه برداری و تفکیک اراضی,ارائه مشاوره فنی و مهندسی,اجرای استخر و آبنما,اخذ سند مالکیت و پروانه ساخت,بازسازی ویلا و ساختمان قدیمی و اجرای بام سبز یا روف گاردن یا فضای سبز روی پشت بام برج ها و آپارتمان ها و ساختمان

طراحی و دکوراسیون داخلی بنایی است که بر پایه ارتباط با طبیعت پیرامون ساخته می شود و در واقع عضوی از آن محسوب می گردد.ساخت این مکان با استفاده از یک طرح مناسب انجام می شود و هدف از ایجاد آن همگام شدن با طبیعت است.ویلا بر خلاف ساختمان های معمولی که تنها برای زندگی ساخته می شوند و توجه چندانی به محیط اطراف آنها نمی شود،بر ارتباط تنگاتنگ با طبیعت تاکید دارد.ویلا ناخودآگاه شما را به یاد طبیعت و پیرامونی زیبا می اندازد و آرامش و اطمینان خاطر را به ارمغان می آورد.قدم زدن در محیطی آرام با هوای پاک روح و جان شما را سرزنده می کند و حسی متفاوت از زندگی در یک خانه معمولی را منتقل می نماید.

ساخت خانه ویلایی در طبیعت همانند ساخت هر بنای دیگری نیازمند نقشه کشی اولیه و اجرای یکسری امور مربوط به ساخت و ساز است.طراحی و اجرای ویلا توسط معماران و مهندسین با تجربه بر اساس منطقه جغرافیایی و نوع آب و هوا صورت می گیرد.اگر به مناطق مختلف سفر کرده باشید مسلماً شاهد نماهای مختلفی برای ویلا بوده اید زیرا این وضعیت جغرافیایی است که نوع مصالح کاربردی و معماری ویلا را تحت تاثیر قرار می دهد.برای مثال خانه ویلایی هایی که در مناطق بارانی قرار گرفته اند دارای سقف شیروانی هستند اما ویلاهای مناطق دیگر ممکن است دارای سقف معمولی باشند.

خرید ویلا و یا سرمایه گذاری برای ساخت آن آینده ای درخشان و سودآور به دنبال دارد زیرا با افزایش جمعیت شهرها و شلوغ شدن آنها افراد برای رفع دغدغه های فکری خود نیازمند محیطی آرام در کنار طبیعت هستند.ویلایی که از استانداردهای لازم برخوردار بوده و امکانات رفاهی برای ساکنین فراهم نماید نه تنها از نظر مالی ارزش بالایی خواهد داشت بلکه از نظر جسم و روحی نیز می تواند آرامش و خیالی آسوده برای افراد به ارمغان بیاورد.معماری داخلی و خارجی ویلا علاوه بر زیبایی و جذابیت باید بر اساس اصول مهندسی اجرا شود و مقاوم سازی های لازم برای آن نیز صورت گیرد.ساخت ویلا دارای مراحل مختلفی است که مرحله به مرحله باید انجام شوند.در این نوشته از ساختمانچی به معرفی این مراحل پرداخته ایم تا با آگاهی از آنها راحت تر نسبت به ساخت ویلا اقدام نمائید.با ما همراه باشید.

مراحل ساخت خانه ویلایی چیست؟

طراحی داخلی ویلا :مهم ترین نکته در ساخت هر سازه ایجاد طرحی مناسب و برنامه ریزی برای شروع پروژه است.با کمک گرفتن از طراحان و معماران،گروه های تاسیساتی،استادکاران،مهندسین و … می توان برنامه ای منظم برای ساخت ویلا فراهم نمود.از زمان شروع پروژه ویلاسازی تا پایان آن از افراد مختلفی کمک گرفته می شود و تمام مراحل به همراه هزینه های صرف شده به صاحب ویلا گزارش داده خواهد شد.
بخوانید! حفاظ ساختمانی و انواع مختلف آن
گودبرداری ویلا:نقشه کشی یکی از اصول اصلی از نظر مهندسی است.ساخت ویلا در یک مکان مشخص صورت می گیرد و مسلماً پی کنی و دیوارچینی آن در آن مکان اجرا می شود.مکان اجرای پروژه را می توان با استفاده گچ و ریسمان مشخص نمود.با انجام اینکار راحت تر می توان پی کنی و فونداسیون را طبق نقشه ای که توسط مهندسین تهیه شده انجام داد.پس از تعیین محل فونداسیون اقدام به گودبرداری طبق نظر مهندسین ناظر می شود و برای اینکار از ماشین آلات و تجهیزات پی کنی استفاده می گردد.
بتن ریزی و اجرای اسکلت ویلا:پس از پی کنی نوبت به مرحله بتن ریزی و اجرای اسکلت می رسد.بهتر است از بتن مرغوب در این مرحله استفاده شود تا سازه از دوام و استحکام بالاتری برخوردار بوده و عمر طولانی داشته باشد.در قسمت های مختلف فونداسیون از میلگردهای مقاوم و متناسب با سازه استفاده می شود.آرماتور بندی توسط گروه های تاسیساتی و با مشورت مهندسین کار آزموده صورت می گیرد.
دیوارکشی ویلا:بعد از آنکه اسکلت ساختمان اجرا شد می توان نسبت به طراحی کلی آن اقدام کرد.هنگام دیوارکشی تنها نباید چهارچوب ساختمان را مد نظر قرار داد بلکه باید به ورودی ها،خروجی ها،محل قرارگیری سیستم های تهویه و … نیز توجه نمود.
اجرای سقف ویلا:برای ساخت سقف ویلا از سقف های معمولی و یا شیروانی استفاده می شود که هر کدام قابلیت های مخصوص به خود را دارند.سقف طراحی داخلی ساختمان مسکونی ایرانی را می توان همزمان با اجرای سازه ایجاد نمود اما سقف های شیب دار پیچیدگی های خاص خود را دارند و باید از متخصصین این کار کمک گرفت.
نماکاری بنا ویلا:برای نمای ساختمان ویلایی می توان از مصالح مختلفی نظیر چوب،سنگ،آجر و … استفاده نمود.از بین تمام گزینه ها سنگ انتخاب بهتری است زیرا هیچ نگرانی در مورد فرسایش آن وجود ندارد.هزینه خرید سنگ نسبت به سایر مصالح بالاتر است اما عمر آن طولانی تر خواهد بود.
دکوراسیون داخلی ویلا:طراحی داخلی ویلا همانند نمای بیرونی آن بسیار حائز اهمیت است از این رو برای اجرای دکوراسیون داخلی از طراحان و معماران ماهر کمک گرفته می شود.این افراد با توجه به فضای موجود و طبق سلیقه افراد اقدام به ایجاد طرحی بی نظیر در فضای داخل ساختمان می کنند.در طراحی داخلی از انواع کفپوش،دیوارپوش،عناصر دکوراتیو و … استفاده می شود و نورپردازی های لازم انجام می گیرد.

برای محوطه سازی چه کنیم؟

خوب است بدانید برای یک محوطه سازی اصولی و زیباتر چه تغییراتی را می توانید در فضای بیرونی ساختمانتان ایجاد کنید،یا به عبارتی بدانید برای محوطه سازی چه آیتم هایی در اختیار دارید.
1.محوطه سازی با گل و گیاه:کاشت گیاهانی یکدست و متناسب با فضا یکی از اقدامات مهم در محوطه سازی است و از جمله عواملی است که زیبایی فضا را چندین برابر می کند.بنابراین با یک طراحی زیبا در محیط و ایجاد فضایی خاص برای کاشت گیاهان می توانید یک بخش از پروژه محوطه سازی فضای بیرونی خانه یا ویلایتان را انجام دهید.
2.محوطه سازی با ایجاد فضاهای تفکیک شده:یکی از جالب ترین مزایای محوطه سازی این است که می توانید با یک طراحی ویژه فضاهایی تفکیک شده در محیط به وجود دارید که هر کدام علاوه بر جلوه بخشیدن به محیط،کاربری جداگانه ای را به شما هدیه دهند.به عنوان مثال می توانید بخشی از فضاهای حیاط یا باغ تان را به فضاهایی غیر هم سطح با تزئینات ویژه تبدیل کنید.

3.محوطه سازی با آلاچیق:یکی از ُپرکاربردترین آیتم هایی که در محوطه سازی ها معمولاً دیده اید،استفاده از آلاچیق هایی با طراحی های مختلف در باغ یا حیاط است.آلاچیق ها از محبوب ترین گزینه ها در محوطه سازی هستند.آلاچیق ها علاوه بر زیبایی که به فضا می بخشند،راحتی بیشتری را هم برای ساکنین منزل به وجود می آورند.
4.محوطه سازی با استخرها:ساخت یک استخر در فضای باغ و حیاط یکی از لوکس ترین گزینه هایی از است که طی پروژه محوطه سازی در فضا اعمال می شود.می توان گفت که محوطه سازی با برخی گزینه هایش محبوب است که یکی از محبوب ترین گزینه های محوطه سازی استخرها هستند.

معمولاً ساخت یک استخر که ابعادش متناسب با فضای کلی محوطه بیرونی ساختمان است می تواند یکی از اقدامات جذاب شما در محوطه سازی منزل یا ویلایتان باشد.مخصوصاً اگر خانه شما یک خانه ویلایی شخصی باشد.

5.محوطه سازی با آبنماها:گزینه دیگر در محوطه سازی که در سال های اخیر جزء محبوب ترین و پر استفاده ترین آیتم ها در محوطه سازی بوده است،نصب آبنماهایی است که در گوشه ای از حیاط شما قرار می گیرند و با جلوه خاصی ریزش آب را با اشکالی خاص برایتان به نمایش می گذارند.آبنماها معمولاً فقط بازی آب نیستند،بلکه می توانند نوعی باشند که با نورپردازی جذاب و خاصیت موزیکال بودنشان حال و هوای متفاوت و دلچسبی را در فضا برایتان ایجاد کنند.

6.محوطه سازی با باربیکیو:شاید برایتان جذاب باشد که در گوشه ای از فضای حیاط یا باغ خانه تان محلی ثابت داشته باشید که مختص به کباب کردن و صرف شام در دورهمی هایتان باشد.باربیکیوها انواع مختلفی دارند یکی از پُرطرفدارترین آیتم ها در محوطه سازی هستند.اگر در حیاط یا باغ تان فضای کافی دارید می توانید یک دست میز و صندلی جمع و جور هم در نزدیکی محل باربیکیوتان تدارک ببینید تا به راحتی بتوانید دورهمی های خود به صرف ناهار یا شام را به راه بیاندازید.

7.محوطه سازی با نورپردازی:اگر بخواهیم صادق باشیم،نورپردازی بخش کامل کننده پروژه محوطه سازی است.تجربه نشان داده که هر محوطه سازی با یک نورپردازی صحیح و اصولی شمایل زیباتر و شیک تری پیدا کرده است که قابل مقایسه با محوطه سازی های ساده تر نبوده است.

نورپردازی را می توانید به راحتی در هر بخشی از محوطه سازی تان به کار ببرید و نتیجه بسیار مطلوب کار را ببینید.به طور مثال نورپردازی بر روی دیوارهای اصلی حیاط،نورپردازی در مسیر ورودی از درب حیاط تا درب ورودی ساختمان،نورپردازی در حاشیه استخر یا آلاچیق.این ها نمونه هایی از نورپردازی در محوطه سازی هستند که نتیجه محوطه سازی را برایتان به مراتب شیک تر خواهند کرد.

موارد اشاره شده در بالا نمونه هایی از اقداماتی بود که شما می توانید در محوطه سازی فضای بیرونی ساختمان خود انجام دهید و سپس ببینید چه تاثیرات مطلوبی را در نمای خانه تان خواهند گذاشت.البته گفتنی است که تغییراتی که در محوطه سازی صورت می گیرند تنها به همین موارد اشاره شده خلاصه نمی شوند و از تنوع بالایی برخوردارند.

به عنوان مثال در نمونه های خاص تری از محوطه سازی نمونه هایی وجود دارند که در آن ها حتی نهرهای شبیه سازی شده و برکه های کوچک نیز ایجاد شده است.همانطوریکه پیش تر نیز گفته شد،محوطه سازی گزینه های بسیار متنوعی دارد،اما آنچه در این بین حائز اهمیت است این است که شما چه میزان بودجه ای را می خواهید صرف محوطه سازی در خانه یا ویلایتان کنید.زیرا هر آیتمی که شما به محوطه سازی حیاط تان اضافه می کنید،هزینه ای مجزا از شما طلب خواهد کرد.

بنابراین برای اینکه هم یک محوطه سازی دلخواه در فضای بیرونی ساختمانتان داشته باشید و هم خود را از دام هزینه های بیشتر در امان بدارید،به شما پیشنهاد می کنیم ابتدا با در نظر گرفتن بودجه ای که برای این کار کنار گذاشته اید و فضایی که در اختیار دارید،مناسب ترین گزینه ها را برای محوطه سازیتان انتخاب کنید.منظور از گزینه های مناسب گزینه هایی است هم برایتان کاربردی است و هم به زیبایی فضا می افزاید و در عین حال اضافی و بلا استفاده نیز نیست.

بام سبز یا روف گاردن

بام سبز یا روف گاردن،سقفی از یک ساختمان است که قسمتی و یا تمام آن با خاک و گیاهان پوشیده شده و با یک واسطه رشد،برروی یک غشای ضد آب قرار گرفته که گیاهان روی آن رشد نموده اند.روف گاردن ممکن است شامل لایه های اضافی همچون یک حایل ریشه،زه کشی و سیستم های آبیاری نیز باشد؛ بام سبز همچنین با عنوان بام اکو یا بام زنده خوانده می شود.

روف گاردن نوعی زیستگاه برای گیاهان و حشرات به وجود می آورد که فضای طبیعی محدودی در شهرها را به خود اختصاص می دهد.در مناطق شهری دارای ارتفاع بالا نیز می توان فهمید که بام سبز می تواند،حشرات،پرندگان،زنبورها و پروانه ها را به خود جذب نماید.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مراحل ساخت خانه ویلایی چیست؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی, کسب و کار ایرانی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مراحل ساخت خانه ویلایی چیست؟"، کلیک کنید.