با توجه به شیوع بالای سرطان پستان، هرسال در سراسر جهان در ماه اکتبر، آگاهی بخشی در مورد سرطان پستان آغاز میشود.
به گزارش فطر نیوز، در اکتبر امسال، اهمیت تشخیص زودهنگام، درمان جامع و نیاز به ارائه پشتیبانی از افراد با تجربهای که از این بیماری جان سالم به در بردهاند، با شعار «هیچ فردی نباید به تنهایی با سرطان پستان روبهرو شود»، برجسته خواهد شد.
وزارت بهداشت به نقل از سازمان بهداشت جهانی تاکید کرده است؛ سرطان پستان با شناسایی حدود 2.3 میلیون مورد جدید در هر سال، شایعترین سرطان در جهان است. این یعنی یک مورد از هر هشت مورد سرطان در هر دو جنس و یک چهارم سرطانها در زنان، سرطان پستان است. کیفیت پایین خدمات سلامت، نبود دانش کافی عمومی و تشخیص دیرهنگام از مهمترین عوامل شیوع این بیماری محسوب میشود.
اکتبر، ماه آگاهی بخشی در مورد سرطان پستان از سوی سازمان بهداشت جهانی در نظر گرفته میشود و موضوع این ماه اهمیت تشخیص زودهنگام، درمان جامع و نیاز به ارایه پشتیبانی از افراد با تجربه اعلام شده است.
برخی از منابع محدود مدعی هستند که سرطان پستان جمعیت جوان را تحت تاثیر قرار میدهد و به طور قابل توجهی در مرگ و میر زودرس نقش دارد.
هدف سازمان جهانی بهداشت از راهاندازی طرح ابتکار جهانی سرطان پسـتان یا به اختصار GBCI، در سال 2021، کاهش میزان مرگ و میر به میزان 2.5 درصد تا سال 2040 و نجات جان 2.5 میلیون نفر از طریق سه محور اصلی ارتقای سلامت، تشخیص زودهنگام و افزایش آگاهی، است.
برنامه افزایش آگاهی از سرطان پستان (BCAM) هر ماه اکتبر در سراسر جهان جشن گرفته می شود تا آگاهی در مورد سرطان پستان در سراسر جهان ایجاد شود. در اکتبر امسال اهمیت تشخیص زودهنگام، درمان جامع و نیاز به ارائه پشتیبانی از افراد با تجربهای که از این بیماری جان سالم به در بردهاند با شعار «هیچ فردی نباید به تنهایی با سرطان پستان روبهرو شود» برجسته خواهد شد.
همچنین فرصتی را برای همه ذینفعان فراهم میکند تا پیشرفتها را بررسی کنند، تعهدات خود را در مقابله با این بیماری بازنگری و برای رسیدگی به نابرابریها و چالشهای موجود در دسترسی به مراقبتهای سرطان پستان، سریعتر عمل کنند.
اهداف این طرح، عبارت است از؛ افزایش آگاهی و تغییر رفتار، ترویج حمایت و آگاهی برای افزایش پذیرش غربالگری سرطان پستان و تشخیص زودهنگام، تسهیل اشتراک دانش و مشارکت، بستری برای انتشار اطلاعات سرطان پستان، ترویج تبادل دانش و تقویت همکاریها و مشارکتها برای کنترل سرطان پستان، ابتکار جهانی سرطان پستان (GBCI)، تشویق کشورها به اتخاذ و اجرای طرح جهانی سرطان پستان با تمرکز بر تشخیص زودهنگام و مراقبت جامع، حمایت از بیمار و رفع نابرابریها، اهمیت مراقبت بیمار محور از جمله حمایت پزشکی، عاطفی، روانی و اجتماعی و در عین حال توجه به نابرابری های جنسیتی و اجتماعی-اقتصادی.
پایان خبر فطر نیوز
هیچ فردی نباید به تنهایی با سرطان پستان روبهرو شود
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هیچ فردی نباید به تنهایی با سرطان پستان روبهرو شود" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هیچ فردی نباید به تنهایی با سرطان پستان روبهرو شود"، کلیک کنید.